Arnhemse meisjes

Recept: Arnhemse meisjes

5 / 5
(1 Beoordeling)
vegan label
  • 15 - 25 min.
  • 220° C
  • 205° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten Gemaakt voor Tante Fanny door Rutger Bakt

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de verpakking voorbereiden.

  2. Stap 2

    Het bladerdeeg met water bestrijken en het deeg als een envelop over elkaar heen vouwen. Zorg ervoor dat er 3 lagen deeg op elkaar ligt. Druk dit voorzichtig aan en steek hier rondjes uit van 4 cm doorsnede.

  3. Stap 3

    Wat suiker op het werkblad strooien en het rondje deeg hierop leggen. Nog wat suiker over het rondje strooien en uitrollen tot een ovaal plakje met een lengte van 8 à 10 cm. Het deeg met voldoende suiker bestrooien. Herhalen met overige rondjes.

  4. Stap 4

    In het midden van de oven in 15 - 20 min. goudbruin bakken en met een spatel van de bakplaat halen.

Tipp

Bron: Rutger bakt voor Tante Fanny

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.