 
            
                Recept: Bladerdeegmuffins
met ham
            0 Bewertungen
        		
                - 15-20 min.
- 200° C
- 180° C
- ca. 20 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny Bladerdeeg 300 g
- 250 g gerookte ham, in blokjes
- 1 kleine koolrabi, geraspt
- een handje verse peterselie
- 150 g zure room
- 2 eieren
- 100 g Emmentaler, geraspt
- zout en peper naar smaak
- olie om mee in te vetten
                                    Gemaakt met                                
                                 
                             
                        Bereidingswijze
- 
            Stap 1De oven op 200° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken. 
- 
            Stap 2Ham, koolrabi, peterselie, zure room, eieren en kaas mengen en zout en peper naar smaak toevoegen. 
- 
            Stap 3Snij het deeg in 12 gelijke vierkanten en leg in een ingevet muffinblik. 
- 
            Stap 4Vul elke muffin met 3 el van het mengsel en bak de muffins in 15-20 min. af. 
                Tip
            
            Voeg ook eens wat ananas toe
 
                 
                    			     
                    		 
                    		