Pizza zalm

Recept: Pizza met zalm, knoflookgarnalen en zeekraal

Rezept bewerten
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
5 / 5
1 Beoordeling
  • ca. 15 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 20 min.

Ingrediënten:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 220° C boven-/onderwarmte en verwerk het deeg rechtstreeks uit de koelkast.

  2. Stap 2

    Rol het deeg uit en smeer de crème fraîche uit over de pizzabodem en strijk dit glad, bestrooi met peper.

  3. Stap 3

    Bak de bodem onder in de hete oven in 13-15 min. goudbruin.

  4. Stap 4

    Haal de pizza uit de oven en beleg de pizza met zeekraal, stukjes zalm en de garnalen. Rasp de citroen er boven.

  5. Stap 5

    Schuif de pizza weer in de oven en bak nog 2-3 min. tot de vis warm is.

  6. Stap 6

    Haal de pizza uit de oven en giet eventueel nog een beetje knoflookolie van de garnalen erover. Serveer warm.

Tipp

Gemaakt voor Tante Fanny door: culinea.nl

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.