Pizza zalm

Recept: Pizza met zalm, knoflookgarnalen en zeekraal

5 / 5
(1 Beoordeling)
  • ca. 15 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 20 min.

Ingrediënten:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 220° C boven-/onderwarmte en verwerk het deeg rechtstreeks uit de koelkast.

  2. Stap 2

    Rol het deeg uit en smeer de crème fraîche uit over de pizzabodem en strijk dit glad, bestrooi met peper.

  3. Stap 3

    Bak de bodem onder in de hete oven in 13-15 min. goudbruin.

  4. Stap 4

    Haal de pizza uit de oven en beleg de pizza met zeekraal, stukjes zalm en de garnalen. Rasp de citroen er boven.

  5. Stap 5

    Schuif de pizza weer in de oven en bak nog 2-3 min. tot de vis warm is.

  6. Stap 6

    Haal de pizza uit de oven en giet eventueel nog een beetje knoflookolie van de garnalen erover. Serveer warm.

Tipp

Gemaakt voor Tante Fanny door: culinea.nl

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.