 
            
                        Flammkuchen tosti met ham, mais en kaas
Ham, mais & kaas – de klassieker onder de pizzatoppings. Verpakt in geroosterde flammkuchendeeg wordt het een krokant tussendoortje waar zelfs de allerkleinsten van zullen smullen.
- 8-16 min
- ca. 15 min.
Ingrediënten voor 2 tosti's
- 1 rol rol Tante Fanny vers Flammkuchendeeg 260 g
- een beetje tomatensaus
- 6 plakjes Ham
- een beetje geraspte kaas
- een beetje mais
- Een beetje olie voor het invetten
 
                            Bereidingswijze
- 
            Stap 1Bereid het deeg volgens de instructie op de verpakking. Rol het deeg met het meegerolde bakpapier direct uit en snijd het in de breedte door. 
- 
            Stap 2Bestrijk het midden van elk deegstuk met tomatensaus. Laat rondom een rand van ca. 5 cm vrij. Beleg met ham, geraspte kaas en maïs. Vouw als een boek de hoeken over de vulling. Stevig aandrukken. 
- 
            Stap 3Verhit een grill of grillpan en bestrijk met een dun laagje olie. Bak de tosti’s om en om op middelhoog vuur tot ze goudbruin zijn. Baktijd in de contactgrill ongeveer 8-10 minuten, in de pan aan elke kant ongeveer 6-8 minuten. 
 
                 
                    		 
                    		 
                    			    