Focaccia met kruiden en Feta

Recept: Focaccia met kruiden en Feta

0 / 5
(0 Beoordelingen)
logo vega
  • 20 - 25 min.
  • 200° C
  • 180° C
  • ca. 5 min

Ingrediënten:

Focaccia met kruiden en Feta

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 200° C boven-/onderwarmte en haal het deeg 10 min. voor gebruik uit de koelkast.

  2. Stap 2

    Rol het deeg met het bakpapier uit op de bakplaat en vouw het in het midden om twee lagen deeg te maken. Druk met je vingers enkele inkepingen in het deeg en beleg de focaccia met alle ingrediënten.

  3. Stap 3

    Bak de focaccia onderin de oven gedurende 20 - 25 min. goudbruin. Snijd na het bakken focaccia met een mes in grote hoeken.

Tipp

Je kunt de focaccia bestrooien met kruiden van het seizoen, zoals rozemarijn, oregano of een kruidenmengsel.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.