Focaccia Tante Fanny

Focaccia

0 / 5
(0 Beoordelingen)
logo vega
  • 10 - 12 min.
  • 200° C
  • 190° C
  • ca. 7 min.

Ingrediënten:

  • 1 rol Tante Fanny pizzadeeg 400 g
  • 1 el bloem
  • 250 g olijven zonder pit
  • 3 el Olijfolie
  • Een beetje verse rozemarijn
  • Een beetje pesto om te verfijnen
AS_Focaccia_12

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 190⁰ C. voorverwarmen (hetelucht). Het deeg direct uit de koelkast verwerken.

  2. Stap 2

    Het deeg in de breedte in zes stukken snijden.

  3. Stap 3

    De ene helft van het deeg beleggen met in stukjes gesneden olijf. De andere helft daarover dubbelklappen. Vingers in de bloem dopen en het deeg aandrukken.

  4. Stap 4

    Met bloem bestuiven en olijfolie erover druppelen.

  5. Stap 5

    Beleggen met in stukjes gesneden olijf en garneren met de rozemarijn.

  6. Stap 6

    Op een met bakpapier bekleed bakblik leggen en ca. 10-12 min. afbakken.

Tipp

Tip: Voor het bakken bestrooien met de kruiden. U kunt het ook vullen met gedroogde tomaten of pesto. Dit recept is ideaal voor feestjes!

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.