Recept: Geitenkaas snacks
met gegrilde paprika en tijm
            0 Bewertungen
        		
                
            - ca. 25 min.
 - 200° C
 - 180° C
 - ca. 15 min.
 
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny Vers Spelt-pizzadeeg 400 g
 - 200 g geitenkaas
 - 1 el melk
 - wat verse tijm, fijngehakt
 - 80 g peppadew, grof gehakt
 - 50 g zwarte olijven, ontpit, in ringetjes gesneden
 - 1 rode ui in dunne ringen gesneden
 - zout en peper naar smaak
 
                                    Gemaakt met                                
                                
                            
                        Bereidingswijze
- 
            Stap 1
Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken. Het deeg met het meegerolde bakpapier direct op het bakblik uitrollen.
 - 
            Stap 2
Meng de geitenkaas met de melk, tijm en wat zout en peper. Verdeel dit mengsel over de pizza en laat de randen vrij.
 - 
            Stap 3
Voeg de rest van de ingrediënten toe aan de pizza en rol het deeg op. Snij plakjes van ca. 3 cm en bak ze in de oven goudbruin af.