Geitenkaassnacks - Tante Fanny

Recept: Geitenkaas snacks

met gegrilde paprika en tijm
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Beoordelingen
  • ca. 25 min.
  • 200° C
  • 180° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten:

  • 1 rol Tante Fanny Vers Spelt-pizzadeeg 400 g
  • 200 g geitenkaas
  • 1 el melk
  • wat verse tijm, fijngehakt
  • 80 g peppadew, grof gehakt
  • 50 g zwarte olijven, ontpit, in ringetjes gesneden
  • 1 rode ui in dunne ringen gesneden
  • zout en peper naar smaak
pizzarolletjes

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken. Het deeg met het meegerolde bakpapier direct op het bakblik uitrollen.

  2. Stap 2

    Meng de geitenkaas met de melk, tijm en wat zout en peper. Verdeel dit mengsel over de pizza en laat de randen vrij.

  3. Stap 3

    Voeg de rest van de ingrediënten toe aan de pizza en rol het deeg op. Snij plakjes van ca. 3 cm en bak ze in de oven goudbruin af.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.