Flammkuchen met ham en ui - Tante Fanny.nl

Recept: flammkuchen met ham en ui

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
4.6 / 5
10 Bewertungen
vegetarisch recept
  • 15 - 20 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 5 min.

Ingrediënten Voor 1 flammkuchen

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 220 ° C boven/-onderwarmte, het deeg direct uit de koelkast verwerken.

  2. Stap 2

    Deeg met het meegerolde bakpapier op de bakplaat uitrollen. Crème fraîche verdelen, zodat er 1 cm van de rand rondom vrijblijft.

  3. Stap 3

    Met ui en ham gelijkmatig verdelen.

  4. Stap 4

    Bak onderin in de oven gedurende 15 - 20 min. krokant af. Na het bakken met peper op smaak brengen.

Tip

Voor de pikante variant voeg je nog wat gehakte knoflook, geraspte kaas en een snufje cayennepeper toe.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.