Flammkuchen met ham en ui - Tante Fanny.nl

Recept: flammkuchen met ham en ui

4.4 / 5
(7 Beoordelingen)
logo vega
  • 15 - 20 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 5 min.

Ingrediënten Voor 1 flammkuchen

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 220 ° C boven/-onderwarmte, het deeg direct uit de koelkast verwerken.

  2. Stap 2

    Deeg met het meegerolde bakpapier op de bakplaat uitrollen. Crème fraîche verdelen, zodat er 1 cm van de rand rondom vrijblijft.

  3. Stap 3

    Met ui en ham gelijkmatig verdelen.

  4. Stap 4

    Bak onderin in de oven gedurende 15 - 20 min. krokant af. Na het bakken met peper op smaak brengen.

Tipp

Voor de pikante variant voeg je nog wat gehakte knoflook, geraspte kaas en een snufje cayennepeper toe.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.