Soepstengels Tante Fanny

Soepstengels

0 / 5
(0 Beoordelingen)
vegan label
  • 7 - 10 min.
  • 200° C
  • 190° C
  • ca. 5 min.

Ingrediënten Voor ca. 30 stuks:

  • 1 rol Tante Fanny pizzadeeg 400 g
  • 2 el bloem
  • 2 el water
  • 50 g sesamzaad
  • 50 g maanzaad
Soepstengels van pizzadeeg How To

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 190⁰ C (hetelucht) voorverwarmen.

  2. Stap 2

    Het deeg direct uit de koelkast bewerken, volledig met bloem bestrooien, omdraaien en het bakpapier voorzichtig verwijderen.

  3. Stap 3

    Het deeg met water besprenkelen, met de zaadjes bestrooien en in dunne stroken (max. 1cm) snijden.

  4. Stap 4

    Op een met bakpapier belegd bakblik leggen en ca. 7-10 min. in de oven bakken.

Tipp

Tip: Voor het bakken met wat water besprenkelen en naar voorkeur met kruiden, specerijen, curry, paprikapoeder, pompoenpitten of zout bestrooien. Dit recept is ideaal voor de catering!

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.