Pizza_Tonijn

Recept: Maaltijdpizza met tonijn

4.4 / 5
(5 Beoordelingen)
Gek-op-Pizza_label
  • 15 - 20 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten:

  • 1 rol Tante Fanny vers pizzadeeg 400 g.
  • 100 ml crème fraîche
  • 200 g tonijn uit blik
  • 25 g zwarte olijven, in ringen
  • 25 g groene olijven, in ringen
  • 1/2 ui, in halve ringen
  • 2 sjalotten, in dunne ringen
  • 1 el verse tijm, blaadjes gerist
  • zout en peper naar smaak
  • olijfolie naar smaak

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.

  2. Stap 2

    Deeg met het bakpapier uitrollen en met de crème fraîche bestrijken.

  3. Stap 3

    Met tonijn, olijven, ui, sjalotten beleggen en met de tijm bestrooien.

  4. Stap 4

    Onderin de oven in 15-20 min. afbakken.

  5. Stap 5

    Na het bakken met wat zout en peper bestrooien en besprenkelen met wat olijfolie naar smaak.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.