Rollini Tante Fanny

Recept: Rollini

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Beoordelingen
vegan label
  • 12 - 15 min.
  • 200° C
  • 190° C
  • ca. 3 min.

Ingrediënten Voor 6 stuks:

  • 1 rol Tante Fanny pizzadeeg 400 g
  • 1 el bloem
  • Italiaanse kruiden naar smaak zoals Rozemarijn en tijm
Rollini How To

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 200⁰ C voorverwarmen (onder- en bovenwarmte).

  2. Stap 2

    Het deeg direct uit de koelkast bewerken en met het meegerolde bakpapier op een bakvorm uitrollen. Het deeg in gelijkmatige stroken snijden, stroken oprollen en met de bloem bestuiven.

  3. Stap 3

    Met bebloemde handen een beetje vast aanduwen en in de oven op het middelste rek in ca. 12-15 min. goudbruin bakken.

Tipp

Tip met verstand: de rollini kan willekeurig gevuld worden met spek, ham, prosciutto en kaas, maar ook met gehakte noten of olijven. De buitenkant kan bestreken worden met water of een speciale olie en naar smaak bestrooid worden met specerijen.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.