Recept: Perzik geitenkaas bladerdeeghapjes

Recept: Perzik geitenkaas bladerdeeghapjes

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
5 / 5
1 Bewertung
vegetarisch recept
  • 20 - 25 min.
  • 200° C
  • 180° C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten:

  • 1 rol Tante Fanny Bladerdeeg 270 g
  • 3 perziken, in 12 kleine partjes gesneden
  • 150 g zachte geitenkaas
  • 1 ei om te bestrijken
  • een beetje versgemalen zwarte peper
  • een beetje honing om te bedruipen
Perzik geitenkaas bladerdeeghapjes

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    De oven op 200° C onder-/bovenwarmte voorverwarmen en het deeg 10 min. voor gebruik uit de koelkast halen.

  2. Stap 2

    Snijd het deeg in 6 stukken. Bestrijk de randen met het geklutste ei.

  3. Stap 3

    Verdeel de geitenkaas over de stukken bladerdeeg (ongeveer 1 el per stuk bladerdeeg) en smeer het uit.

  4. Stap 4

    Beleg elk stuk met 6 partjes perzik.

  5. Stap 5

    Bak in het midden van de oven gedurende 20-25 min. goudbruin.

  6. Stap 6

    Bestrooi hierna met wat peper en bedruip met een beetje honing.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.