Mini pizzastrudels - Tante Fanny

Recept: Mini pizzastrudels

met vegetarische vulling
0 / 5
(0 Beoordelingen)
logo vega
  • ca. 20 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 20 min.

Ingrediënten:

  • 1 rol Tante Fanny Vers Spelt-pizzadeeg 400 g
  • 250 g rode en gele ingelegde paprika, in stukjes gesneden
  • 100 g ingelegde balsamicosjalotten, grof gesneden
  • 75 g zwarte olijven, ontpit, in ringetjes gesneden
  • 100 g feta, verbrokkeld
  • 1 tl tijm
  • een beetje tabasco naar smaak
pizzastrudel

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 200 °C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct vanuit de koelkast verwerken.

  2. Stap 2

    Deeg uitrollen op het bakpapier en in 4 gelijke stukken snijden.

  3. Stap 3

    De groenten en de olijven over de pizza verdelen. Laat de randen vrij. Bestrooi de pizza met de feta en tijm en wat tabascosaus.

  4. Stap 4

    Vouw de randen op om een pakketje te maken en kerf elke strudel in met een kruis.

  5. Stap 5

    Bak de strudel in 15-20 min. goudbruin.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.