Mini pizzastrudels - Tante Fanny

Recept: Mini pizzastrudels

met vegetarische vulling
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Beoordelingen
  • ca. 20 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 20 min.

Ingrediënten:

  • 1 rol Tante Fanny Vers Spelt-pizzadeeg 400 g
  • 250 g rode en gele ingelegde paprika, in stukjes gesneden
  • 100 g ingelegde balsamicosjalotten, grof gesneden
  • 75 g zwarte olijven, ontpit, in ringetjes gesneden
  • 100 g feta, verbrokkeld
  • 1 tl tijm
  • een beetje tabasco naar smaak
pizzastrudel

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 200 °C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct vanuit de koelkast verwerken.

  2. Stap 2

    Deeg uitrollen op het bakpapier en in 4 gelijke stukken snijden.

  3. Stap 3

    De groenten en de olijven over de pizza verdelen. Laat de randen vrij. Bestrooi de pizza met de feta en tijm en wat tabascosaus.

  4. Stap 4

    Vouw de randen op om een pakketje te maken en kerf elke strudel in met een kruis.

  5. Stap 5

    Bak de strudel in 15-20 min. goudbruin.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.