 
            
                        Recept: Oranje spijsbonbons
0 Bewertungen
        		
                 
            - 20 - 25 min.
- 220° C
- 200° C
- ca. 15 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny Vers Bladerdeeg 270 g
- 12 el amandelspijs
- 1 ei om te bestrijken
- rasp van 1 (biologische) sinaasappel
- oranje glazuur
                                    Gemaakt met                                
                                 
                            Bereidingswijze
- 
            Stap 1Oven op 220 C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de verpakking bereiden. 
- 
            Stap 2Rol het deeg uit, snijd in een raster van 3 bij 4 vakjes. 
- 
            Stap 3Maak de amandelspijs kneedbaar met een klein beetje water en voeg de sinaasappelrasp naar smaak toe. 
- 
            Stap 4Verdeel de spijs in bolletjes over het deeg en vouw dicht tot een bonbon. 
- 
            Stap 5Bestrijk de bonbons met ei en bak gedurende 20-25 min. onderin de oven goudbruin. 
- 
            Stap 6Laat afkoelen en giet het glazuur over de bonbons. 
 
                 
                    		 
                    		 
                    			    