Recept: Flammkuchen snacks

met spek en kaas
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Beoordelingen
  • 15-20 minuten
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 10 minuten

Ingrediënten voor flammkuchen snacks met spek en kaas:

  • 1 rol Tante Fanny Vers Flammkuchendeeg 260 g
  • 4 el crème fraîche
  • 1 rode ui, in fijne blokjes gesneden
  • 200 g geraspte kaas (bijv. Gouda, Emmentaler)
  • 80 g spekblokjes
  • snufje nootmuskaat
  • Gemalen zout en peper

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 220° C boven-/onderwarmte en verwerk het deeg rechtstreeks uit de koelkast.

  2. Stap 2

    Het deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen en bestrijken met crème fraîche . Verdeel de ui en 2/3 van de spekblokjes & kaas erover en breng op smaak met nootmuskaat, zout & peper.

  3. Stap 3

    Rol het flammkuchendeeg vanaf de lange zijde op naar boven. Snijd het deeg in plakjes van 2 – 3 cm breed. Verdeel ze, met de platte kant naar boven, over het bakpapier en bestrooi ze met de resterende spek en kaas.

  4. Stap 4

    Bak de snacks in 15 – 20 minuten in het midden van de oven goudbruin af.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.