Paprika quiche
met camembert
7 Bewertungen
- 40 min.
- 200° C
- 180° C
- ca. 15 min.
Ingrediënten Voor 1 quiche:
- 1 rol Tante Fanny Vers Quiche- en Taartdeeg 300 g
- 4 eieren
- 100 ml verse slagroom
- 1 tl tomatenpuree
- 150 g camembert,in plakken gesneden
- 1 rode paprika, in fijne reepjes gesneden
- 1 gele paprika, in fijne reepjes gesneden
- 2 el peterselie, fijngehakt
- Zout en peper gemalen
- Peterselie en basilicum om te bestrooien
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Oven op 200° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de instructie op de verpakking voorbereiden.
-
Stap 2
Eieren, slagroom en tomatenpuree goed mengen, peterselie toevoegen en met zout en peper goed op smaak brengen.
-
Stap 3
Deeg met het meegerolde bakpapier uitrollen en met het bakpapier in de quichevorm leggen. Met het overhangende deeg de rand versterken of met de bolle kant van een lepel het deeg indrukken, zodat er een mooie decoratieve rand ontstaat.
-
Stap 4
Paprika en camembert over de deegbodem verdelen en met het ei-mengsel overgieten.
-
Stap 5
Quiche onderin de oven in ca. 40 min. goudbruin bakken. Na het bakken de kruiden erover verdelen.
Tip
Probeer in plaats van camembert ook eens een ander zachte kaas als brie of gorgonzola.