Pizza Parma Tante Fanny

Recept: Pizza Parmaham

met mozzarella en pijnboompitten
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
5 / 5
1 Bewertung
  • 8 - 10 min.
  • 260° C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten:

  • 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g met potje saus 200 g
  • 125 g mozzarella, in fijne blokjes gesneden
  • 6 plakjes Parmaham
  • 70 g rucola
  • 50 g Parmezaanse kaas vlokken
  • 50 g geroosterde pijnboompitten
  • kruidenolie of olijfolie

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 260° C en verwerk het deeg direct uit de koelkast. Rol het deeg met het bakpapier op het bakblik af.

  2. Stap 2

    Verdeel de tomatensaus over de pizza. Beleg de pizza met de mozzarella en de parmaham.

  3. Stap 3

    Bak de pizza in ca. 8-10 min krokant in de oven. Neem de pizza uit de oven en strooi de rucola, Parmezaanse kaas en de pijnboompitten erover. Besprenkel de pizza met kruidenolie of olijfolie.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.