Groenten Stromboli

Groenten stromboli

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
4.7 / 5
3 Beoordelingen

Heb je al van een pizza stromboli gehoord? In dit geval heeft het niets met de beroemde vulkaan te maken, maar met een heerlijke pizza-variant. Pizza stomboli is een pizza – strudel gevuld met waar je maar trek in hebt. Wij hebben deze vegetarische stromboli gevuld met diverse soorten groenten en mozzarella. Een heerlijk recept om na te bakken!

  • 20 - 25 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten Voor 1 stromboli:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 220° C boven-/onderwarmte en bereid het deeg volgens de instructie op de verpakking.

  2. Stap 2

    Deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen. Het deeg insmeren met de tomatensaus en rondom ca. 2 cm tot de rand vrijlaten.

  3. Stap 3

    Beleg het deeg met ui, mais en champignon en verdeel ca. 100 g mozarella en 1 tl oregano hierover.

  4. Stap 4

    Het deeg vanaf de breedte van onder naar boven tot een strudel rollen. Deegrol met een mes om de 3 cm licht inkepen en de bovenkant met de rest van de mozzarella en oregano bestrooien

  5. Stap 5

    De stromboli in het midden van de oven in 20 - 25 min. goudbruin afbakken.

Tipp

Je kunt de vulling naar eigen smaak samenstellen. Probeer ook eens paprika, courgette, ham of tonijn.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.