Groenten Stromboli

Groenten Stromboli

4.5 / 5
(2 Beoordelingen)
  • 20 - 25 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten Voor 1 Stromboli:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 220° C boven-/onderwarmte en het deeg volgens de instructie op de verpakking voorbereiden.

  2. Stap 2

    Deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen. Het deeg insmeren met de tomatensaus en aan alle kanten ca. 2 cm tot de rand vrijlaten.

  3. Stap 3

    Met ui, mais en champignons beleggen. Met ca. 100 g mozzarella bestrooien en kruiden met 1 tl oregano.

  4. Stap 4

    Het deeg vanaf de breedte van onder naar boven tot een strudel rollen. Deegrol met een mes om de 3 cm licht inkepen en de bovenkant met de rest van de mozzarella en oregano bestrooien

  5. Stap 5

    Stromboli in het midden van de oven in 20 - 25 min. afbakken.

Tipp

Je kunt de vulling naar eigen smaak samenstellen. Probeer eens paprika, courgette, ham of tonijn.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.