Recept - pizza prosciutto ei - vers pizzadeeg - Tante Fanny

Recept: Pizza prosciutto

met ei
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen

Een interessante combinatie! Pizza met prosciutto en ei. Gegarneerd met verse basilicum, is het een smakelijke afwisseling van de klassieke pizza variant.

  • 15-20 min.
  • 230° C
  • 210° C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten Voor 1 Pizza prosciutto met ei

  • 1 rol Tante Fanny Vers pizzadeeg extra dik 550 g
  • 150 ml tomatensaus
  • 4 plakjes Prosciutto
  • 1 gekookt ei in plakjes gesneden
  • 1 el groene kappertjes
  • 50 gr Parmezaan geraspt
  • basilicumblaadjes ter garnering
  • olijfolie om te besprenkelen

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 210° C hete lucht.

  2. Stap 2

    Verwerk het deeg direct uit de koelkast en rol het met het opgerolde bakpapier direct uit op de bakplaat.

  3. Stap 3

    Bestrijk het deeg met tomatensaus, bedek met kappertjes en bestrooi met Parmezaanse kaas.

  4. Stap 4

    Bak in het midden van de oven in 15-20 min. goudbruin. Garneer na het bakken met Parmezaanse kaas, ei en basilicum. Besprenkel met olijfolie.

Tip

De Parmezaanse kaas kun je ook vervangen voor andere geraspte kaas.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.