Pulled Pork Pizza Tante Fanny

Recept: Pulled pork pizza met mozzarella

en verse tijm
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen
  • 15-20 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten:

montage-pulled-pork-pizza

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken. Het deeg met het meegerolde bakpapier direct op het bakblik uitrollen.

  2. Stap 2

    De saus over het deeg bestrijken en de helft van de inhoud van het zakje geraspte kaas over de bodem verdelen. De mozzarella en de tijm over de pizza verdelen. De pulled pork met de BBQ saus mengen en apart zetten.

  3. Stap 3

    De pizza onderin de over in 15-20 min. goudbruin bakken. Pulled pork de laatste 5 min. meebakken.

  4. Stap 4

    Na het bakken in de 'gewenste' vorm snijden. Het citroensap over de rucola gieten en verdelen over de pizza.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.