Bladerdeeghart - Tante Fanny

Recept: Bladerdeeghart

met jam en amandelen
Rezept bewerten
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Beoordelingen
  • 25-30 min.
  • 190° C
  • 170° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten:

bladerdeeghart

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 190° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de verpakking voorbereiden.

  2. Stap 2

    Het deeg met het bakpapier uitrollen, bestrijken met de jam en bestrooien met de amandelen. Laat de randen aan de lange zijde vrij en bestrijk die met ei. Rol het deeg dan op.

  3. Stap 3

    Verdeel de rol in twee stukken en draai de strengen in elkaar en vorm het hart.

  4. Stap 4

    Bak 25-30 min. goudbruin onderin de oven.

  5. Stap 5

    Meng het citroensap en de poedersuiker en glazuur het hart.

Tipp

In plaats van glazuur te gebruiken kun je ook het hart bestrooien met poedersuiker

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.