Recept: Pizza Salmone
met mosterd-dille topping
            0 Bewertungen
        		
                - 8 - 10 min.
 - 260° C
 - ca. 10 min.
 
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g met potje saus 200 g
 - 100 g plakjes gerookte zalm
 - 1 courgette in dunne schijfjes
 - 2 el Olijfolie
 - 2 tl gladde mosterd
 - 2 tl honing
 - 1 tl gedroogde dille
 - 50 g Parmezaanse kaas
 - 3 takjes verse dille fijngehakt
 
Bereidingswijze
- 
            Stap 1
Verwarm de oven voor op 260° C en verwerk het deeg direct uit de koelkast. Rol het deeg met het bakpapier op het bakblik af.
 - 
            Stap 2
Verdeel de tomatensaus over de pizza. Beleg de pizza met de zalm en de courgette.
 - 
            Stap 3
Bak de pizza in ca. 8-10 min krokant in de oven. Neem de pizza uit de oven en strooi de Parmezaanse kaas en verse dille erover.
 - 
            Stap 4
Klop de olijfolie, de mosterd, de honing en de gedroogde dille samen tot een dressing saus. Besprenkel hierna de pizza met de mosterd-dille saus.