Recept: Amanadel- espressotaart met kersen - Tante Fanny

Recept: Amandel – espressotaart

met kersen
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
4.7 / 5
3 Bewertungen
  • ca. 40 min.
  • 200° C
  • 180° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten Voor 1 taart:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 200° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de instructie op de verpakking voorbereiden.

  2. Stap 2

    Alle ingrediënten, behalve de kersen, in een kom goed met doorroeren.

  3. Stap 3

    Deeg met het meegerolde bakpapier uitrollen en met het bakpapier in de quichevorm leggen. Met het overhangende deeg de rand versterken.

  4. Stap 4

    Amandelmengsel in de vorm gieten en de kersen over de bodem verdelen.

  5. Stap 5

    De taart onderin de oven in ca. 40 min. goudbruin bakken.

Tip

Decoreer de taart als hij afgekoeld is met geraspte chocolade. In plaats van kersen kun je ook pruimen, abrikozen of druiven gebruiken.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.