Recept: flammkuchen met geitenkaas camembert en appel - Tante Fanny

Recept: flammkuchen met appel en geiten camembert

0 / 5
(0 Beoordelingen)
logo vega
  • 7 - 9 min. ( 9 - 11 min )
  • 270° C
  • 250° C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten Voor 4 flammkuchen:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 270 ° C boven/-onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.

  2. Stap 2

    De flammkuchenmbodems naast elkaar zonder bakpapier op de bakplaat leggen.

  3. Stap 3

    Crème fraîche over de 4 bodems verdelen en ca. 1 cm tot de rand vrijlaten. Gelijkmatig met geiten camembert, appel en walnoten beleggen en kruiden met peper en zout.

  4. Stap 4

    Altijd 1 bakplaat per keer in de oven schuiven en onderin de oven in 7 - 9 min. krokant afbakken. Na het bakken met jam garneren.

Tipp

In plaats van veenbessenjam kun je ook honing gebruiken, dit past goed bij de appel en de geitenkaas. Of gebruik ook eens peer in plaats van appel.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.