flammkuchen gastro Header_Flammkuchenbodem

Knapperig genieten

De Tante Fanny Verse Flammkuchenbodem naar originele Elzasser stijl wordt gemaakt zonder gist. De dunne bodem kan naar smaak worden belegd, zowel met pittige als zoete toppings. Van de bekende Elzasser flammkuchen tot varianten met pompoen, mozzarella, ham en rucola tot flammkuchen met peren en cranberries of kersen en marsepein.

Dun beleggen en zonder bakpapier afbakken op 250-270° C.

 

Voorbereiding:
Voor een originele Flammkuchen, bestrijk met crème fraîche en bestrooi met spek en uien. Breng op smaak met zout en peper.

Voor meer inspiratie; www.verseflammkuchen.nl

 

Allergenen:
Gluten-bevattende granen

 

vegan label
  • Zonder gist, bijzonder dun
  • Zonder kleurstoffen
  • Geschikt voor veganisten
  • Vrij van geharde vetten
  • Zonder smaakversterkers
  • Zonder conserveringsmiddelen

Waar te Koop

Van kleine hapjes tot stevige maaltijden

Ben je op zoek naar culinaire inspiratie? Bij Tante Fanny hoef je niet lang te zoeken. Met zoveel verschillende recepten zit er voor iedereen iets lekkers tussen.

  • Lekkere Bladerdeeghapjes

    41 Recepten

    Lekkere Bladerdeeghapjes

  • Sinterklaas recepten

    12 Recepten

    Sinterklaas recepten

  • Feestdagen

    46 Recepten

    Feestdagen

  • Recepten met Groenten onder de grond

    12 Recepten

    Recepten met Groenten onder de grond

  • Herfst recepten

    55 Recepten

    Herfst recepten

  • Nieuwste Recepten

    44 Recepten

    Nieuwste Recepten

  • Recepten met noten

    14 Recepten

    Recepten met noten