Header_Flammkuchenbodem

Knapperig genieten

De Tante Fanny Verse Flammkuchenbodem naar originele Elzasser stijl wordt gemaakt zonder gist. De dunne bodem kan naar smaak worden belegd, zowel met pittige als zoete toppings. Van de bekende Elzasser flammkuchen tot varianten met pompoen, mozzarella, ham en rucola tot flammkuchen met peren en cranberries of kersen en marsepein.

Dun beleggen en zonder bakpapier afbakken op 250-270° C.

 

Voorbereiding:
Voor een originele Flammkuchen, bestrijk met crème fraîche en bestrooi met spek en uien. Breng op smaak met zout en peper.

Voor meer inspiratie; www.verseflammkuchen.nl

 

Allergenen:
Gluten-bevattende granen

 

vegan label
  • Zonder gist, bijzonder dun
  • Zonder kleurstoffen
  • Geschikt voor veganisten
  • Vrij van geharde vetten
  • Zonder smaakversterkers
  • Zonder conserveringsmiddelen

Waar te Koop

Van kleine hapjes tot stevige maaltijden

Ben je op zoek naar culinaire inspiratie? Bij Tante Fanny hoef je niet lang te zoeken. Met zoveel verschillende recepten zit er voor iedereen iets lekkers tussen.

  • Seizoensrecepten voor april

    20 Recepten

    Seizoensrecepten voor april

  • Vrolijk Pasen

    48 Recepten

    Vrolijk Pasen

  • Bakken met kinderen - kinderrecepten

    28 Recepten

    Bakken met kinderen - kinderrecepten

  • Paasontbijt

    10 Recepten

    Paasontbijt

  • 5 ingredienten recepten

    15 Recepten

    5 ingredienten recepten

  • Recepten met asperge

    11 Recepten

    Recepten met asperge

  • Koken uit de voorraadkast

    14 Recepten

    Koken uit de voorraadkast