flammkuchen gastro Header_Flammkuchenbodem

Knapperig genieten

De Tante Fanny Verse Flammkuchenbodem naar originele Elzasser stijl wordt gemaakt zonder gist. De dunne bodem kan naar smaak worden belegd, zowel met pittige als zoete toppings. Van de bekende Elzasser flammkuchen tot varianten met pompoen, mozzarella, ham en rucola tot flammkuchen met peren en cranberries of kersen en marsepein.

Dun beleggen en zonder bakpapier afbakken op 250-270° C.

 

Voorbereiding:
Voor een originele Flammkuchen, bestrijk met crème fraîche en bestrooi met spek en uien. Breng op smaak met zout en peper.

Voor meer inspiratie; www.verseflammkuchen.nl

 

Allergenen:
Gluten-bevattende granen

 

vegan label
  • Zonder gist, bijzonder dun
  • Zonder kleurstoffen
  • Geschikt voor veganisten
  • Vrij van geharde vetten
  • Zonder smaakversterkers
  • Zonder conserveringsmiddelen

Waar te Koop

Van kleine hapjes tot stevige maaltijden

Ben je op zoek naar culinaire inspiratie? Bij Tante Fanny hoef je niet lang te zoeken. Met zoveel verschillende recepten zit er voor iedereen iets lekkers tussen.

  • De lekkerste pizzarecepten

    67 Recepten

    De lekkerste pizzarecepten

  • De nieuwste recepten van Tante Fanny

    187 Recepten

    De nieuwste recepten van Tante Fanny

  • Zoete baksels

    35 Recepten

    Zoete baksels

  • Keukenatelier en Tante Fanny

    12 Recepten

    Keukenatelier en Tante Fanny

  • Rutger bakt met Tante Fanny

    20 Recepten

    Rutger bakt met Tante Fanny

  • Vegan recepten

    17 Recepten

    Vegan recepten

  • Mijn 10 lekkerste appelrecepten

    10 Recepten

    Mijn 10 lekkerste appelrecepten