flammkuchen gastro Header_Flammkuchenbodem

Knapperig genieten

De Tante Fanny Verse Flammkuchenbodem naar originele Elzasser stijl wordt gemaakt zonder gist. De dunne bodem kan naar smaak worden belegd, zowel met pittige als zoete toppings. Van de bekende Elzasser flammkuchen tot varianten met pompoen, mozzarella, ham en rucola tot flammkuchen met peren en cranberries of kersen en marsepein.

Dun beleggen en zonder bakpapier afbakken op 250-270° C.

 

Voorbereiding:
Voor een originele Flammkuchen, bestrijk met crème fraîche en bestrooi met spek en uien. Breng op smaak met zout en peper.

Voor meer inspiratie; www.verseflammkuchen.nl

 

Allergenen:
Gluten-bevattende granen

 

vegan label
  • Zonder gist, bijzonder dun
  • Zonder kleurstoffen
  • Geschikt voor veganisten
  • Vrij van geharde vetten
  • Zonder smaakversterkers
  • Zonder conserveringsmiddelen

Waar te Koop

Van kleine hapjes tot stevige maaltijden

Ben je op zoek naar culinaire inspiratie? Bij Tante Fanny hoef je niet lang te zoeken. Met zoveel verschillende recepten zit er voor iedereen iets lekkers tussen.

  • Rondom de barbecue

    15 Recepten

    Rondom de barbecue

  • Lekkers voor in de picknickmand

    66 Recepten

    Lekkers voor in de picknickmand

  • Recepten met aardbeien

    9 Recepten

    Recepten met aardbeien

  • Seizoensrecepten juni

    16 Recepten

    Seizoensrecepten juni

  • Recepten met kersen

    6 Recepten

    Recepten met kersen

  • Recepten met rabarber

    8 Recepten

    Recepten met rabarber

  • Recepten met asperge

    11 Recepten

    Recepten met asperge