flammkuchen gastro

Knapperig genieten

De Tante Fanny Verse Flammkuchenbodem naar originele Elzasser stijl wordt gemaakt zonder gist. De dunne bodem kan naar smaak worden belegd, zowel met pittige als zoete toppings. Van de bekende Elzasser flammkuchen tot varianten met pompoen, mozzarella, ham en rucola tot flammkuchen met peren en cranberries of kersen en marsepein.

Dun beleggen en zonder bakpapier afbakken op 250-270° C.

 

Voorbereiding:
Voor een originele Flammkuchen, bestrijk met crème fraîche en bestrooi met spek en uien. Breng op smaak met zout en peper.

Voor meer inspiratie; www.verseflammkuchen.nl

 

Allergenen:
Gluten-bevattende granen

 

  • Zonder gist, bijzonder dun
  • Zonder kleurstoffen
  • Geschikt voor veganisten
  • Vrij van geharde vetten
  • Zonder smaakversterkers
  • Zonder conserveringsmiddelen

Waar te Koop

Van kleine hapjes tot stevige maaltijden

Ben je op zoek naar culinaire inspiratie? Bij Tante Fanny hoef je niet lang te zoeken. Met zoveel verschillende recepten zit er voor iedereen iets lekkers tussen.

  • De nieuwste recepten van Tante Fanny

    185 Recepten

    De nieuwste recepten van Tante Fanny

  • Mijn 10 lekkerste appelrecepten

    10 Recepten

    Mijn 10 lekkerste appelrecepten

  • Zoete baksels

    34 Recepten

    Zoete baksels

  • Herfst recepten

    44 Recepten

    Herfst recepten

  • Keukenatelier en Tante Fanny

    10 Recepten

    Keukenatelier en Tante Fanny

  • Living the Green Life en Tante Fanny

    2 Recepten

    Living the Green Life en Tante Fanny

  • Rutger bakt met Tante Fanny

    19 Recepten

    Rutger bakt met Tante Fanny