flammkuchen gastro Header_Flammkuchenbodem

Knapperig genieten

De Tante Fanny Verse Flammkuchenbodem naar originele Elzasser stijl wordt gemaakt zonder gist. De dunne bodem kan naar smaak worden belegd, zowel met pittige als zoete toppings. Van de bekende Elzasser flammkuchen tot varianten met pompoen, mozzarella, ham en rucola tot flammkuchen met peren en cranberries of kersen en marsepein.

Dun beleggen en zonder bakpapier afbakken op 250-270° C.

 

Voorbereiding:
Voor een originele Flammkuchen, bestrijk met crème fraîche en bestrooi met spek en uien. Breng op smaak met zout en peper.

Voor meer inspiratie; www.verseflammkuchen.nl

 

Allergenen:
Gluten-bevattende granen

 

vegan label
  • Zonder gist, bijzonder dun
  • Zonder kleurstoffen
  • Geschikt voor veganisten
  • Vrij van geharde vetten
  • Zonder smaakversterkers
  • Zonder conserveringsmiddelen

Waar te Koop

Van kleine hapjes tot stevige maaltijden

Ben je op zoek naar culinaire inspiratie? Bij Tante Fanny hoef je niet lang te zoeken. Met zoveel verschillende recepten zit er voor iedereen iets lekkers tussen.

  • Nieuwste Recepten

    31 Recepten

    Nieuwste Recepten

  • Recepten met noten

    13 Recepten

    Recepten met noten

  • Recepten met Pompoen

    9 Recepten

    Recepten met Pompoen

  • Recepten met peer

    7 Recepten

    Recepten met peer

  • Mijn 10 lekkerste appelrecepten

    10 Recepten

    Mijn 10 lekkerste appelrecepten

  • Recepten met paddenstoelen

    8 Recepten

    Recepten met paddenstoelen

  • Strudel recepten

    17 Recepten

    Strudel recepten