flammkuchen gastro Header_Flammkuchenbodem

Knapperig genieten

De Tante Fanny Verse Flammkuchenbodem naar originele Elzasser stijl wordt gemaakt zonder gist. De dunne bodem kan naar smaak worden belegd, zowel met pittige als zoete toppings. Van de bekende Elzasser flammkuchen tot varianten met pompoen, mozzarella, ham en rucola tot flammkuchen met peren en cranberries of kersen en marsepein.

Dun beleggen en zonder bakpapier afbakken op 250-270° C.

 

Voorbereiding:
Voor een originele Flammkuchen, bestrijk met crème fraîche en bestrooi met spek en uien. Breng op smaak met zout en peper.

Voor meer inspiratie; www.verseflammkuchen.nl

 

Allergenen:
Gluten-bevattende granen

 

vegan label
  • Zonder gist, bijzonder dun
  • Zonder kleurstoffen
  • Geschikt voor veganisten
  • Vrij van geharde vetten
  • Zonder smaakversterkers
  • Zonder conserveringsmiddelen

Waar te Koop

Van kleine hapjes tot stevige maaltijden

Ben je op zoek naar culinaire inspiratie? Bij Tante Fanny hoef je niet lang te zoeken. Met zoveel verschillende recepten zit er voor iedereen iets lekkers tussen.

  • Seizoensrecepten voor april

    18 Recepten

    Seizoensrecepten voor april

  • Recepten met asperge

    10 Recepten

    Recepten met asperge

  • Recepten met spinazie

    14 Recepten

    Recepten met spinazie

  • Lekkers voor bij de koffie

    16 Recepten

    Lekkers voor bij de koffie

  • Zo eenvoudig kun je koken

    11 Recepten

    Zo eenvoudig kun je koken

  • Recepten met rabarber

    7 Recepten

    Recepten met rabarber

  • Snelle pizza recepten

    14 Recepten

    Snelle pizza recepten