Flammkuchen met rosbief - Tante Fanny vers flammkuchendeeg

Recept: Flammkuchen met rosbief

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Beoordelingen
  • 7-9 min.
  • 270 °C
  • 250 °C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten voor 4 flammkuchen met rosbief:

  • 1 pak Tante Fanny Verse Flammkuchenbodems 340 g
  • 250 g zure room
  • 1/2 bosje peterselie, gehakt
  • 2 middelgrote uien, in ringen gesneden
  • 50 g kappertjes
  • 150 g plakjes rosbief
  • 16 kleine augurken, gehalveerd
  • Zout en peper gemalen

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 270° C boven-/onderwarmte en verwerk de flammkuchenbodems direct uit de koelkast.

  2. Stap 2

    Meng de zure room met peterselie en breng op smaak met peper en zout.

  3. Stap 3

    Leg twee bodems naast elkaar op een bakplaat, zonder bakpapier.

  4. Stap 4

    Verdeel 1/4 van de zure room per flammkuchenbodem, laat rondom 1 cm rand vrij. Verdeel de uienringen en kappertjes over de zure room.

  5. Stap 5

    Zet altijd maar één bakplaat in de oven en bak de bodems op de onderste rail in 7 - 9 min. tot ze knapperig zijn.

  6. Stap 6

    Verdeel na het bakken de rosbief en de augurken over de flammkuchen.

Tip

een koele, droge witte wijn past bijzonder goed bij deze tarte flambée.

 

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.