Recept: Hongaarse pizza met salami en paprika

Recept: Hongaarse pizza met salami en paprika

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen

Is pikant jouw ding? Ga dan voor deze Hongaarse pizza met pittige salami en voeg voor extra spice nog wat peperoni’s toe of druppel na het bakken wat chili olie over de pizza!

  • ca. 20 min.
  • 200° C
  • 180° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten Voor 1 pizza:

Recept: Hongaarse pizza met salami en paprika

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 200° C boven-/onderwarmte voorverwarmen. Het deeg direct uit de koelkast gebruiken.

  2. Stap 2

    Deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen, de rand naar binnen slaan en met je vingers aandrukken.

  3. Stap 3

    Zure room met zout en peper kruiden en over de deegbodem verdelen.

  4. Stap 4

    Spek, salami, ui en paprika over de pizza verdelen.

  5. Stap 5

    De pizza in het midden van de oven in ca. 20 min. goudbruin bakken. Na het bakken met peterselie bestrooien.

Tip

Beleg met extra peperoni als je de pizza nog pittiger wil.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.