Recept: Kerststerren
0 Bewertungen
Deze kerststerren zijn een geweldige aanvulling op een brunch of feestelijke tafel. Met slechts bladerdeeg, jam en poedersuiker zijn ze eenvoudig en snel te maken, en net zo snel opgegeten! Perfect om in de kerststemming te komen.
- ca. 20 min.
- 180° C
- 160° C
- ca. 20 min.
Ingrediënten Voor 8 Kerststerren:
- 1 rol Tante Fanny Vers Bladerdeeg 300 g
- 120 g rodevruchtenjam
- beetje poedersuiker om te bestrooien
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Stap 2
Snijd het bladerdeeg in 15 vierkanten en halveer ze diagonaal.
-
Stap 3
Bestrijk met de helft van de gelei.
-
Stap 4
Stapel de driehoeken, rol op, en halveer om sterren te vormen.
-
Stap 5
Plaats op bakpapier en bak 20 minuten.
-
Stap 6
Bestrijk met jam en poedersuiker.