paaskrans met paaseitjes

Recept: Paaskrans

met paaseitjes
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
5 / 5
3 Bewertungen

Maak deze lekkere zoete paaskrans met paaseitjes! Het gesuikerde laagje om de paaseitjes karameliseert in de oven en dat zorgt voor extra smaak! Je kunt met veel mensen genieten van deze feestelijke, zoete krans voor Pasen!

 • ca. 20 à 25 min.
 • 200° C
 • 180° C
 • ca. 20 min.

Ingrediënten voor 1 Paaskrans:

Bereidingswijze

 1. Stap 1

  Verwarm de oven voor op 200° C boven-/onderwarmte.

 2. Stap 2

  Rol het Tante Fanny Vers Bladerdeeg uit en snijd het in 28 vierkantjes van ongeveer 6x6 cm. Deze grootte is ideaal voor het omwikkelen van de paaseitjes.

 3. Stap 3

  Leg op elk stukje deeg een paaseitje. Vouw twee hoekjes van het deeg naar binnen over het paaseitje en druk ze stevig op elkaar.

 4. Stap 4

  Leg ze in de vorm van een krans op de bakplaat en bestrijk de bovenkant met losgeklopt ei. Bak de bladerdeegkrans vervolgens in de voorverwarmde oven in ongeveer 15 à 20 minuten goudbruin en gaar.

 5. Stap 5

  Smelt de chocolade au-bain marie en verdeel met een vork over de krans. Garneer naar wens met extra paaseitjes.

Paaskrans maken met Tante Fanny

Deze paaskrans is een eenvoudige en lekkere toevoeging aan je paasviering. Door de paaseitjes in het deeg te bakken, krijg je een smakelijke combinatie van knapperig bladerdeeg met de zachte, zoete binnenkant van de eitjes. Het is een recept dat niet veel tijd kost, maar wel veel voldoening geeft, zowel in het maken als het delen met anderen. De krans is niet alleen een dessert of snack, maar ook een decoratief element voor je paastafel. Het biedt een leuke manier om samen met familie of vrienden te genieten van de tradities rond Pasen. Bovendien kun je dit recept gemakkelijk aanpassen door verschillende soorten chocolade of decoraties te gebruiken, waardoor het elk jaar weer een verrassing is. Perfect als paasbrunch idee!

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.