Paasgebakjes met advocaat en Merinque - Pasen - Tante Fanny

Paasontbijt, paasbrunch & paaslunch ideeën

Voor een gezellige dag met vrienden en familie!

Van Tante Fanny

Het paasontbijt, de paasbrunch of de paaslunch is een jaarlijkse traditie waarbij families en vrienden samenkomen om te genieten van lekker eten en elkaars gezelschap. Het is een moment om te ontspannen en te genieten van de start van de lente en daarbij pak je vaak meer uit dan bij een normaal ontbijt, brunch of lunch en bestaat uit heerlijke gerechten die in het thema zijn van Pasen. Denk aan eieren in verschillende vormen, vers gebakken broodjes en zoete lekkernijen. Dit paasontbijt, de paaslunch of -brunch wordt vaak versierd met vrolijke decoraties zoals paastakken, kleurrijke servetten en bloemen. Zo wordt het niet alleen een feest voor de smaakpapillen, maar ook voor het oog.

Inspiratie voor paasontbijt, paasbrunch of paaslunch

Deze gelegenheid is een moment om te genieten van lekker eten, gezelligheid en de start van de lente. Heb jij al nagedacht hoe je dit jaar het paasontbijt gaat aankleden? Tante Fanny geeft je graag unieke paasontbijt, paasbrunch en paaslunch ideeën. Na het lezen van deze blog heb je genoeg inspiratie en recepten om een heerlijk paasontbijt, -brunch of -lunch op tafel te zetten! Gebruik onze degen voor verschillende hartige en zoete recepten en verras jouw familie, geliefde of vrienden.

Recept - hazelnootpasta broodschotel - vers gistdeeg - Tante Fanny

Gebruik ons Tante Fanny deeg als basis!

Door de verschillende deegsoorten van Tante Fanny is het mogelijk om een grote diversiteit aan paasontbijt, -brunch en -lunch recepten te maken. Ons verse bladerdeeg, pizzadeeg, quiche- en taartdeeg en al onze andere degen worden met liefde en passie gemaakt en dit proef je. De verse degen worden gebruikt als basis van verschillende gebakjes, snacks en maaltijden. Ben je een echte zoetekauw? Of maak je het liefst gebruik van verschillende hartige ingrediënten? Met de degen van Tante Fanny zijn de mogelijkheden voor jouw paasontbijt, -brunch of -lunch eindeloos. Lees hieronder welke heerlijke recepten je allemaal kunt maken met onze verse degen tijdens Pasen.

Nog meer paasontbijt, paasbrunch en paaslunch recepten

Bekijk de recepten hierboven voor paasontbijt, paasbrunch en paaslunch ideeën. Niks is zo leuk als het verrassen van jouw geliefde, vrienden of familie met een paasontbijt, -brunch of -lunch. Met de degen van Tante Fanny zet je gerechten op tafel die goed zouden staan in menig restaurant of lunchroom. De gerechten die je kan gebruiken zijn eindeloos. Ben je op zoek naar vegan paas recepten? Daar hebben we ook genoeg ideeën voor!

Met 250 recepten heb je genoeg ideeën voor een geslaagd(e) paasontbijt, paasbrunch of paaslunch. Gebruik zoete ingrediënten als fruit, room of honing, of kies voor een hartig recept waar geitenkaas, tomaat of wortel gebruikt wordt. Met deze ideeën en paasontbijt recepten van Tante Fanny creëer je een paasontbijt, paasbrunch of paaslunch dat zo in een sterrenrestaurant geserveerd zou kunnen worden. Download onze receptenboekjes hieronder om nog meer lekkere hapjes te maken dit jaar met Pasen. Natuurlijk smaken deze recepten ook verrukkelijk wanneer Pasen voorbij is.

Ontvang met regelmaat inspiratie

Ben je enthousiast geworden en heb je nog niet genoeg paasontbijt, -brunch of -lunch inspiratie? Naast het downloaden van onze receptenboekjes kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo ontvang je met regelmaat een flinke dosis inspiratie (niet alleen voor het paasontbijt), en kun jij de komende tijd verschillende variaties uitproberen. Heb jij nog vragen? Vul dan een contactformulier in en wij zorgen dat je snel een reactie terug ontvangt. Wij wensen je in ieder geval een fijn Pasen en hopen dat je wat inspiratie hebt opgedaan voor jouw paasontbijt, paasbrunch of paaslunch!