Paasontbijt, lunch en brunch recept ideeën: Ham en ei taartjes

Paasontbijt, paasbrunch & paaslunch ideeën

Voor een gezellige dag met vrienden en familie!

Van Tante Fanny

Pasen is dé gelegenheid waar families en vrienden samenkomen voor een gezellige dag vol lekker eten. Het is de perfecte tijd om te genieten van de lente en traditionele paasgerechten. Van hartverwarmende paasontbijt ideeën tot smaakvolle paaslunch recepten, elk moment van de dag biedt een kans om iets bijzonders op tafel te zetten. Denk aan creatieve gerechten met eieren, vers gebakken broodjes en zoete lekkernijen die niet alleen heerlijk smaken maar ook een lust voor het oog zijn met vrolijke paasdecoraties.

Inspiratie voor paasontbijt, paasbrunch of paaslunch recepten

Deze gelegenheid is een moment om te genieten van lekker eten, gezelligheid en de start van de lente. Heb jij al nagedacht hoe je dit jaar het paasontbijt gaat aankleden? Tante Fanny geeft je graag unieke paasontbijt, paasbrunch en paaslunch ideeën. Na het lezen van deze blog heb je genoeg inspiratie en recepten om een heerlijk paasontbijt, -brunch of -lunch op tafel te zetten! Gebruik onze degen voor verschillende hartige en zoete recepten en verras jouw familie, geliefde of vrienden.

Paasrecept ontbijt, lunch, brunch idee: cinamon rolls

Paasontbijt ideeën

Begin de paasdag goed met een feestelijk paasontbijt. Gebruik het verse bladerdeeg van Tante Fanny voor het bakken van luchtige croissants of maak verrukkelijke paasgebakjes met advocaat. Deze Pasen bladerdeeghapjes zorgen voor een feestelijke start van de dag.

Paasbrunch maken

De paasbrunch is het ideale moment om zowel zoete als hartige gerechten te serveren. Denk aan heerlijke paashaasjes van bladerdeeg gevuld met pasta of een vegan appeltaart voor de liefhebbers van plantaardige opties. Met de veelzijdige degen van Tante Fanny kun je alle kanten op, van traditionele gerechten tot moderne variaties die iedereen aan tafel zullen verbazen.

Paaslunch recepten

Voor een uitgebreide paaslunch biedt Tante Fanny recepten die variëren van eenvoudige tot meer uitdagende gerechten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor paascroissantjes, advocaat paasgebakjes, of iets hartigs zoals kipsaté spiesjes. Deze gerechten zijn perfect om de middag mee te vullen en zijn geschikt voor heel de familie, van vegetarische opties tot gerechten die inspelen op specifieke dieetwensen.

Paaslunch met kinderen: plezier voor de kleintjes

Het betrekken van kinderen bij de paaslunch kan een geweldige manier zijn om hen te laten genieten van deze feestelijke tijd en ze iets nieuws te leren. Met Tante Fanny kun je gemakkelijk kindvriendelijke gerechten bereiden die zowel leuk als lekker zijn. Denk aan simpele pizza’s met gezichten van paashazen gemaakt van groente voor een vrolijke en gezonde touch, of bladerdeeg figuurtjes in de vorm van kuikentjes die gevuld zijn met hun favoriete jam. Pasen is de perfecte gelegenheid om samen met de kinderen te bakken, waarbij ze kunnen helpen met het uitrollen van het deeg, het beleggen van hun eigen pizza of het versieren van gebakjes. Dit maakt de paaslunch niet alleen een moment van samenzijn en genieten van lekker eten, maar ook een leuke activiteit waarbij creativiteit en samenwerking centraal staan. Het betrekken van kinderen bij de voorbereidingen van de paaslunch zorgt voor onvergetelijke herinneringen en een mooi Pasen!

Gebruik ons Tante Fanny deeg als basis!

Door de verschillende deegsoorten van Tante Fanny is het mogelijk om een grote diversiteit aan paasontbijt, -brunch en -lunch recepten te maken. Ons verse bladerdeeg, pizzadeeg, quiche- en taartdeeg en al onze andere degen worden met liefde en passie gemaakt en dit proef je. De verse degen worden gebruikt als basis van verschillende gebakjes, snacks en maaltijden. Ben je een echte zoetekauw? Of maak je het liefst gebruik van verschillende hartige ingrediënten? Met de degen van Tante Fanny zijn de mogelijkheden voor jouw paasontbijt, -brunch of -lunch eindeloos. 

Nog meer paasontbijt, paasbrunch en paaslunch recepten

Paasontbijt, lunch en brunch recept: koffiebroodjes

Bekijk onze recepten voor paasontbijt, paasbrunch en paaslunch ideeën. Niks is zo leuk als het verrassen van jouw geliefde, vrienden of familie met een paasontbijt, -brunch of -lunch. Met de degen van Tante Fanny zet je gerechten op tafel die goed zouden staan in menig restaurant of lunchroom. De gerechten die je kan gebruiken zijn eindeloos. Ben je op zoek naar vegan paas recepten? Daar hebben we ook genoeg ideeën voor!

Met 250 recepten heb je genoeg ideeën voor een geslaagd(e) paasontbijt, paasbrunch of paaslunch. Gebruik zoete ingrediënten als fruit, room of honing, of kies voor een hartig recept waar geitenkaas, tomaat of wortel gebruikt wordt. Met deze ideeën en paasontbijt recepten van Tante Fanny creëer je een paasontbijt, paasbrunch of paaslunch dat zo in een sterrenrestaurant geserveerd zou kunnen worden. Download onze receptenboekjes hieronder om nog meer lekkere hapjes te maken dit jaar met Pasen. Natuurlijk smaken deze recepten ook verrukkelijk wanneer Pasen voorbij is.

Ontvang met regelmaat inspiratie

Ben je enthousiast geworden en heb je nog niet genoeg paasontbijt, -brunch of -lunch inspiratie? Naast het downloaden van onze receptenboekjes kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo ontvang je met regelmaat een flinke dosis inspiratie (niet alleen voor het paasontbijt), en kun jij de komende tijd verschillende variaties uitproberen. Heb jij nog vragen? Vul dan een contactformulier in en wij zorgen dat je snel een reactie terug ontvangt. Wij wensen je in ieder geval een fijn Pasen en hopen dat je wat inspiratie hebt opgedaan voor jouw paasontbijt, paasbrunch of paaslunch!