Bladerdeeghapjes Pasen

Wil jij jouw gasten trakteren op bladerdeeghapjes tijdens Pasen? Deze hapjes zijn zeer geschikt voor het ontbijt of voor tijdens de brunch, lunch of borrel. Van deze hapjes kan zowel een zoete als een hartige variant worden gemaakt. Maak met het speciale bladerdeeg van Tante Fanny muffins, koekjes of flapjes.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Maak de lekkerste bladerdeeghapjes voor Pasen

Niks is leuker dan uw gasten verrassen met de lekkerste zelfgemaakte bladerdeeghapjes tijdens Pasen. U verandert in een echte keukenprins- of prinses met de degen van Tante Fanny. Deze degen zijn klaar voor gebruik en vers. Hierdoor zet u niet alleen in een mum van tijd de lekkerste bladerdeeghapjes op tafel met Pasen, maar smaken deze ook nog eens heerlijk. Heeft u een lactoseallergie? Geen probleem! Het deeg van Tante Fanny is lactosevrij.

Gratis receptenboekjes

Citrusvuchten-met-bladerdeegsterren-Tante-Fanny

Bestel het gratis receptenboekje en kies de lekkerste hapjes

Wil jij de lekkerste bladerdeeghapjes voor Pasen uitkiezen? Bestel dan het gratis Tante Fanny receptenboekje en begin met het samenstellen van een origineel menu. Ook kan je via de website inspiratie opdoen door het wekelijkse blog te lezen. Ontvang jij liever deze tips en recepten in jouw mailbox? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Ook met vragen kan je altijd bij ons terecht. Vul het contactformulier in en wij beantwoorden zo snel mogelijk je vragen.

Andere bezoekers bekeken

bladerdeeghapjes zoet | borrelhapjes | flammkuchen bbq