paaskrans-met-paaseitjes

Vier Pasen met bladerdeeghapjes van Tante Fanny

Van Tante Fanny

Pasen is de perfecte tijd om samen met familie en vrienden te genieten van de lente, lekker eten en elkaars gezelschap. Wat is er nou leuker dan deze momenten te vullen met heerlijke Paas bladerdeeghapjes? We hebben een ruime selectie van bladerdeeghapjes op een rij gezet die ideaal zijn voor elke paastafel, of je nu op zoek bent naar zoete lekkernijen of hartige snacks.

Inspiratie voor Pasen bladerdeeghapjes

Het creëren van bladerdeeg hapjes voor Pasen is een feestelijke en leuke manier om de lente te vieren. Welk hapje je ook kiest, het verse bladerdeeg van Tante Fanny biedt een veelzijdige basis die bij iedereen in de smaak zal vallen. We hebben een aantal van onze favoriete bladerdeeg hapjes voor Pasen op een rijtje gezet:

1. Paasgebakjes met advocaat

Deze paasgebakjes met advocaat zijn ideaal voor wie houdt van traditionele paassmaken. Combineer bladerdeeg met een rijke advocaatvulling en een toefje slagroom voor een chique dessert. Deze Pasen bladerdeeg hapjes vormen een goede afsluiting van de paasbrunch.

Paasgebakjes recept met advocaat

2. Paashaasjes van bladerdeeg met chocoladepasta

Een leuk project om samen met kinderen te ondernemen zijn deze paashaasjes van bladerdeeg met chocoladepasta. Gebruik bladerdeeg om haasvormen te maken en vul deze met een mengsel van pasta en kaas voor een verrassend hapje. Het is een geweldige manier om creativiteit en koken te combineren.

paashaasjes van bladerdeeg met pasta

3. Bladerdeeghapjes met asperge

Asperges zijn een lentefavoriet en in combinatie met bladerdeeg creëer je een lichte, smaakvolle traktatie. Rol voor deze Pasen bladerdeeghapjes met asperge de asperges in bladerdeeg met een beetje ham en kaas voor een heerlijke twist.

Bladerdeeghapjes met asperge - Tante Fanny

4. Ei in bladerdeeg

Een simpel maar indrukwekkend recept waarbij je eieren in bladerdeeg verpakt, ideaal voor een hartig paasontbijt. Serveer ze met een frisse salade voor een complete maaltijd. Makkelijk te maken, binnen no-time op tafel en ook nog eens super lekker! Een perfect bladerdeeghapje voor op de Paas tafel.

5. Bladerdeeghapjes met cocktailworstjes

Deze Pasen bladerdeeghapjes met cocktailworstjes zijn een gegarandeerde hit bij zowel kinderen als volwassenen. Ze zijn eenvoudig te maken en heerlijk om te eten, ze vormen een leuke snack voor elke paasbijeenkomst.

Bladerdeeghapjes9.jpg

6. Kaasvlinders met rode pesto

Kaasvlinders van bladerdeeg zijn een knapperige traktatie die uitstekend past bij de borrel. De toevoeging van de rode pesto geeft deze bladerdeeghapjes een heerlijke smaak en staan extra leuk tussen je andere Pasen bladerdeeghapjes.

kaasvlinders met rode pesto

7. Bladerdeeg koffiebroodjes

Voor een unieke toevoeging aan je paasbrunch zijn de koffiebroodjes van Tante Fanny perfect. Ze zijn eenvoudig te maken en perfect voor de koffieliefhebber. Het bereiden ervan kan een leuke activiteit zijn om samen met familie of vrienden te doen in de aanloop naar Pasen!

Samen bladerdeeghapjes bakken voor Pasen

Pasen is ook een tijd van samenzijn en wat is er nu leuker dan samen in de keuken staan en de heerlijkste creaties te bakken? Het samen uitrollen van het Tante Fanny verse bladerdeeg, het vullen van de hapjes en het genieten van de geuren die de keuken vullen, maken Pasen extra speciaal. Kinderen vinden het vaak geweldig om te helpen met bakken en het is een uitstekende manier om hen bij de voorbereidingen te betrekken. Alle Pasen bladerdeeg hapjes zijn met het verse deeg van Tante Fanny gemakkelijk en snel te maken, ideaal voor kinderen om te helpen dus!

Variaties voor iedereen

Of je nu kiest voor klassieke paasrecepten of experimenteert met nieuwe ingrediënten, met de degen van Tante Fanny kun je alle kanten op. Voor diegenen die een plantaardige levensstijl volgen, zijn er genoeg vegan opties beschikbaar, zoals de bladerdeeghapjes met asperge of de bladerdeegpakketjes met gegrilde groenten. Deze vegan bladerdeeg hapjes voor Pasen zorgen ervoor dat iedereen kan genieten van de paasbrunch.

Vier Pasen met zelf gemaakte bladerdeeghapjes

Pasen is de perfecte gelegenheid om de lente te vieren met kleurrijke en smakelijke gerechten. Bladerdeeghapjes zijn een fantastische toevoeging aan elke paastafel, of je ze nu serveert tijdens het ontbijt, de brunch, de lunch of als borrelhapje. Met de veelzijdige en gebruiksvriendelijke degen van Tante Fanny zet je zonder veel moeite iets bijzonders op tafel. Ontdek onze recepten voor nog meer inspiratie en maak dit jaar jouw Pasen onvergetelijk met zelfgemaakte bladerdeeghapjes​​.