Rode bietenquiche - Tante Fanny vers deeg op rol

Recept: Rode bietenquiche met walnoten

Rezept bewerten
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
5 / 5
1 Beoordeling
  • 35 - 40 min.
  • 200° C
  • 180° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten Voor 1 quiche

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 200° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de verpakking bereiden.

  2. Stap 2

    Eieren met zure room doorroeren en met zout en peper goed op smaak brengen.

  3. Stap 3

    Deeg met het meegerolde bakpapier uitrollen en met het bakpapier in de vorm leggen. Je hoeft de vorm dus niet in te vetten.

  4. Stap 4

    Zure roommengsel over het deeg verdelen en hierover de rode bieten verdelen. Bestrooien met de kaas en de walnoten.

  5. Stap 5

    Onderin de oven in 35 - 40 min. afbakken.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.