Rode bietenquiche - Tante Fanny vers deeg op rol

Recept: Rode bietenquiche met walnoten

5 / 5
(1 Beoordeling)
logo vega
  • 35 - 40 min.
  • 200° C
  • 180° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten Voor 1 quiche

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 200° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de verpakking bereiden.

  2. Stap 2

    Eieren met zure room doorroeren en met zout en peper goed op smaak brengen.

  3. Stap 3

    Deeg met het meegerolde bakpapier uitrollen en met het bakpapier in de vorm leggen. Je hoeft de vorm dus niet in te vetten.

  4. Stap 4

    Zure roommengsel over het deeg verdelen en hierover de rode bieten verdelen. Bestrooien met de kaas en de walnoten.

  5. Stap 5

    Onderin de oven in 35 - 40 min. afbakken.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.