Verwarm de oven voor op 220° C boven-/onderwarmte en bereid het deeg volgens de instructies op de verpakking.
Spek in de boter aanbraden, prei toevoegen en kort meebakken. Peterselie, zure room en het paneermeel er doorheen roeren. Met zout , peper en nootmuskaat op smaak brengen. Laat het mengsel kort afkoelen.
Deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen en de vulling over het onderste gedeelte verdelen.
Strudel oprollen en de uiteinden goed dichtmaken. Met boter bestrijken en met een mes de bovenkant insnijden, zoals op de foto.
Bak de strudel in het midden van de oven in 35 min. goudbruin.
Uw beoordeling:
Eerste beoordeling:
Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen. Lees en bevestig ons privacybeleid.
We gebruiken cookies om onze website te personaliseren en om te analyseren hoe onze website wordt gebruikt.
U geeft ons hiervoor toestemming door op 'Ik ga akkoord' te klikken of door onze website te blijven gebruiken. U kunt meer informatie over cookies vinden in ons privacybeleid. OK