Regenboogpizza

Recept: Regenboogpizza

vegan & makkelijk
0 / 5
(0 Beoordelingen)
vegan label
  • ca. 20 min.
  • 200° C
  • 180° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten Gemaakt voor Tante Fanny door Living the green life

  • 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g met potje saus 200 g
  • 75 g geraspte veganistische kaas
  • 1 rode ui, in stukjes gesneden
  • 1 gele paprika, in blokjes gesneden
  • 1 oranje paprika, in blokjes gesneden
  • 1 groene paprika, in blokjes gesneden
  • 2 tomaten, in blokjes gesneden
  • 1 rode biet, in blokjes gesneden
  • 4 stronkjes broccoli

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 200° C en verwerk het deeg direct uit de koelkast. Rol het deeg met het bakpapier op het bakblik af.

  2. Stap 2

    Bestrijk de pizza met de tomatensaus. Bestrooi de pizza vervolgens met de vegan kaas en de rode ui.

  3. Stap 3

    De gesneden groenten breng je in stroken aan op de pizza. Bak nu de pizza in 20 min. af.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.