Soorten kaas voor op je pizza

Recept: rustieke pizza 4 soorten kaas

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
5 / 5
1 Beoordeling
vegetarisch recept

Kaas op een pizza is iets wat absoluut niet mag ontbreken. Houd jij ook zo van kaas op je pizza? Dan ben je vast bekend met de pizza: 4 soorten kaas, oftewel quattro formaggi. Zoals de naam van de pizza al verklapt, zitten er 4 soorten kaas op deze pizza. Welke soorten kaas zijn dit, en hoe kun deze pizza het beste maken? Lees snel verder voor dit heerlijke 4 soorten kaas pizza recept.

  • 18 - 20 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten Voor 1 pizza:

Recept: rustieke pizza met 4 soorten kaas - Tante Fanny

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen. Het pizzadeeg direct uit de koelkast gebruiken.

  2. Stap 2

    Deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen. Met de tomatensaus bestrijken, hierbij 1 cm tot aan de rand vrijlaten. Iedere kaas over een kwart van de pizza verdelen. Mozzarella met zout bestrooien en over de hele pizza wat tijm strooien.

  3. Stap 3

    De pizza in het midden van de oven in 10- 15 min. goudbruin bakken. Na het bakken met basilicum garneren.

Tip

strooi wat chilipeper over de pizza als je van pittig houdt.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.