
Recept: rustieke pizza 4 soorten kaas
1 Beoordeling

- 18 - 20 min.
- 220° C
- 200° C
- ca. 10 min.
Ingrediënten Voor 1 pizza:
- 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg Rustiek rond 280 g
- 150 ml tomatensaus
- 50 g mozzarella, grofgesneden
- 50 g gorgonzola, gebrokkeld
- 40 g Parmezaansekaas flakes
- 50 g gran padano flakes
- Zout, gemalen
- Paar verse baslicum blaadjes
- Een beetje verse tijm
Gemaakt met


Bereidingswijze
-
Stap 1
Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen. Het pizzadeeg direct uit de koelkast gebruiken.
-
Stap 2
Deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen. Met de tomatensaus bestrijken, hierbij 1 cm tot aan de rand vrijlaten. Iedere kaas over een kwart van de pizza verdelen. Mozzarella met zout bestrooien en over de hele pizza wat tijm strooien.
-
Stap 3
De pizza in het midden van de oven in 10- 15 min. goudbruin bakken. Na het bakken met basilicum garneren.
Tip
strooi wat chilipeper over de pizza als je van pittig houdt.