Rustieke pizza met 4 soorten kaas- Tante Fanny

Recept: rustieke pizza 4 soorten kaas

0 / 5
(0 Beoordelingen)
  • 18 - 20 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten Voor 1 pizza:

  • 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg Rustiek rond
  • 150 ml tomatensaus
  • 50 g mozzarella, grofgesneden
  • 50 g gorgonzola, gebrokkeld
  • 40 g Parmezaansekaas flakes
  • 50 g gran padano flakes
  • Zout, gemalen
  • Paar verse baslicum blaadjes
  • Een beetje verse tijm
Recept: rustieke pizza met 4 soorten kaas - Tante Fanny

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen. Het pizzadeeg direct uit de koelkast gebruiken.

  2. Stap 2

    Deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen. Met de tomatensaus bestrijken, hierbij 1 cm tot aan de rand vrijlaten. Iedere kaas over een kwart van de pizza verdelen. Mozzarella met zout bestrooien en over de hele pizza wat tijm strooien.

  3. Stap 3

    De pizza in het midden van de oven in 10- 15 min. goudbruin bakken. Na het bakken met basilicum garneren.

Tipp

strooi wat chilipeper over de pizza als je van pittig houdt.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.