Recept: Tomatensnacks met basilicumpesto - Tante Fanny

Recept: Tomatensnacks met basilicumpesto

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
5 / 5
1 Beoordeling
  • 15 - 18 min.
  • 200° C
  • 180° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 200° C boven-/onderwarmte en haal het deeg 10 min. voor gebruik uit de koelkast.

  2. Stap 2

    Rol het deeg uit met het opgerolde bakpapier en snijd twee keer in de lengte en vier keer in de breedte om 15 vierkanten te maken. Prik de stukjes deeg in het midden meerdere keren door met een vork.

  3. Stap 3

    Breng de pesto dun aan op de bladerdeegvierkanten en laat hierbij een rand van 0,5 cm vrij. Leg een plakje tomaat op de pesto, bestrooi met mozzarella en breng op smaak met zout en peper.

  4. Stap 4

    Bak tomatensnacks in het midden van de oven gedurende 15 - 18 min. goudbruin.

Tipp

In plaats van mozzarella kunt u ook geraspte Parmezaanse kaas gebruiken.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.