 
            
                        Recept: regenboogpizza met allerlei groenten
1 Bewertung
        		
                 
            - ca. 25 min.
- 200° C
- 180° C
- ca. 20 min.
Ingrediënten Voor 1 pizza
- 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g met potje saus 200 g
- of 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg Rustiek 400 g met potje saus 200 g
- 100 g mozzarella geraspt
- 1 klein blikje kidneybonen
- 1 kleine rode ui, in fijne ringen gesneden
- 1/2 groene paprika, in reepjes gesneden
- 1/2 rode of oranje paprika, in reepjes gesneden
- 1 klein blikje mais, uitgelekt
- 10 cherrytomaatjes, in vieren gesneden
 
                        Bereidingswijze
- 
            Stap 1Oven op 200° C boven-/onderwarmte voorverwarmen. Het deeg volgens de instructie op de verpakking voorbereiden. 
- 
            Stap 2Deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen en insmeren met de tomatensaus, hou hierbij een rand van ca. 1 cm over. 
- 
            Stap 3Mozzarella over de tomatensaus verdelen en hierover de groenten als een regenboog over de mozzarella verdelen. 
- 
            Stap 4De pizza onderin de oven in ca. 25 min. goudbruin bakken. 
 
                 
                             
                    		 
                    		 
                    			    