Rode bietenquiche - met video - Tante Fanny

Recept: Rode bietenquiche

met feta
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
5 / 5
2 Bewertungen
vegetarisch recept
  • ca. 45 min.
  • 190° C
  • 180° C
  • ca. 25 min.

Ingrediënten Voor 1 quiche

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 190° C boven-/onderwarmte en haal het deeg 10 min. voor gebruik uit de koelkast.

  2. Stap 2

    Deeg met het meegerolde bakpapier uitrollen en het deeg met het bakpapier in de quichevorm leggen (dit kan ook zonder bakpapier in een ingevette vorm). Met het overhangende deeg de rand versterken.

  3. Stap 3

    Eieren en crème fraîche mixen en met zout, peper en nootmuskaat kruiden. Giet het mengsel in de quichevorm, leg de rode biet hierop en hierover de feta verdelen.

  4. Stap 4

    Bak de quiche in het midden van de oven in ca. 45 min. goudbruin.

Tip

Strooi nog wat geraspte mierikswortel over de quiche en serveer het met een bonte salade.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.