Rustieke pizza Diavolo - Tante Fanny

Recept: pizza Diavolo

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
5 / 5
1 Bewertung
  • 18 - 20 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten Voor 1 pizza:

  • 1 rol Tante Fanny Vers pizzadeeg extra dik 550 g
  • 150 ml tomatensaus
  • 12 plakjes pittige salami
  • 100 g mais, uitgelekt
  • 6 ingemaakte scherpe pepperoni's, uitgelekt
  • 125 g mozzarella, grof gesneden
  • 2 takjes verse tijm, gerist
  • Zout en peper gemalen

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen. Het pizzadeeg direct uit de koelkast gebruiken.

  2. Stap 2

    Deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen. De bodem insmeren met tomatensaus, kruiden met peper, zout en tijm. Daarna alle ingrediënten hierover verdelen.

  3. Stap 3

    De pizza onderin de oven in 18- 20 min. goudbruin bakken.

Tip

Serveer er een lekkere frisse salade bij, op smaak gebracht met olijfolie en balsamico azijn.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.