Rustieke pizza Diavolo - Tante Fanny

Recept: rustieke pizza Diavolo

Rezept bewerten
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
5 / 5
1 Beoordeling
  • 18 - 20 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten Voor 1 pizza:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen. Het pizzadeeg direct uit de koelkast gebruiken.

  2. Stap 2

    Deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen. De bodem insmeren met tomatensaus, kruiden met peper, zout en tijm. Daarna alle ingrediënten hierover verdelen.

  3. Stap 3

    De pizza onderin de oven in 18- 20 min. goudbruin bakken.

Tipp

Serveer er een lekkere frisse salade bij, op smaak gebracht met olijfolie en balsamico azijn.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.