pizza toppings recept voor het beleggen van je pizza- Tante Fanny

Recept: rustieke pizza met ham en appel

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
4.8 / 5
5 Bewertungen
  • 15 - 20 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten Voor 1 pizza:

  • 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg Rustiek rond 280 g
  • 150 ml tomatensaus
  • 100 g ham, in reepjes gesneden
  • 1 middelgrote, zurige appel, geschild, ontpit en in dunne plakjes gesneden
  • 1 tomaat, in kleine blokjes gesneden
  • 125 g mozzarella, in kleine blokjes gesneden
  • Een beetje gedroogde oregano
  • Zout en peper gemalen
Pizza met ham en appel - Tante Fanny

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen. Het pizzadeeg direct uit de koelkast gebruiken.

  2. Stap 2

    Deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen. Het deeg rondom ca. 1 cm naar binnen toe omslaan en aandrukken.

  3. Stap 3

    De bodem insmeren met tomatensaus en kruiden met oregano, peper en zout en alle ingrediënten hierover verdelen.

  4. Stap 4

    De pizza in het midden van de oven in 15- 20 min. goudbruin bakken.

Tip

Na het bakken de pizza bedruipen met honing voor een lekker zoet en zout smaakbeleving.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.