pizza header

Recept: Speltpizza met truffelmascarpone

0 / 5
(0 Beoordelingen)
logo vega
  • ca. 15 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten Gemaakt voor Tante Fanny door Charlies Kitchen

  • 1 rol Tante Fanny Vers Spelt-pizzadeeg 400 g
  • 200 g tomatenblokjes, in blik
  • 1 el honing
  • 1 blik gegrilde gele paprika, in roepen gesneden
  • 100 g buffel-mozzarella, in plakken
  • 2-3 tl truffel-paddenstoelentapenade
  • 1 handje verse basilicum
  • 100 g rauwe ham
  • 100 g verse mascarpone
  • 2 el Parmezaanse kaas
  • 2 handjes rucola

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken. Met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen.

  2. Stap 2

    Meng de truffel-paddestoelentapenade en de tomatenblokjes en voeg naar smaak zout en peper toe.

  3. Stap 3

    Smeer de pizza in met het mengsel en beleg met de mozzarella en de geroosterde paprika.

  4. Stap 4

    Bak de pizza in ca. 15 min. af. Beleg de pizza na het bakken met de rauwe ham, verse basilicum, rucola en Parmezaanse kaas.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.