Bak de uien met een beetje olijfolie en een scheutje aguavesiroop. Het kan best even duren voordat de uien karameliseren. Voeg eventueel een beetje water om verbranden te voorkomen.
Meng alle ingrediënten voor de pesto in een keukenmachine of blender. Voor iets zoeter voeg je wat meer agave toe, voor een zuurtje wat citroensap.
Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken. Met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen.
Smeer de pizza in met de pesto en beleg met de plakjes courgette. Verdeel vervolgens de gebakken uien over de pizza.
Bak de pizza af in ca. 15-20 min. Garneer de pizza na het bakken met de geroosterde pijnboompitten en wat rucola.
Uw beoordeling:
Eerste beoordeling:
Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen. Lees en bevestig ons privacybeleid.
We gebruiken cookies om onze website te personaliseren en om te analyseren hoe onze website wordt gebruikt.
U geeft ons hiervoor toestemming door op 'Ik ga akkoord' te klikken of door onze website te blijven gebruiken. U kunt meer informatie over cookies vinden in ons privacybeleid. OK