Flammkuchen chocopasta en pinda's - Tante Fanny verse flammkuchen

Recept: zoete flammkuchen met chocopasta en banaan

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Beoordelingen

Wat is er lekkerder dan een knapperige flammkuchen met pasta en noten? Heel gemakkelijk maak jij ook deze zoete flammkuchen en verras je je geliefden met deze heerlijke traktatie. Liever geen pinda’s? Vervang ze door bijvoorbeeld hazelnoten, net zo lekker!

 

  • ca. 10 min
  • 220° C
  • 200° C
  • 15 - 18 min.

Ingrediënten Ingrediënten voor 1 flammkuchen

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220 ° C boven/-onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.

  2. Stap 2

    Flammkuchendeeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen en onderin de oven ca. 8 min. voorbakken.

  3. Stap 3

    Flammkuchen met chocopasta bestrijken. Houd daarbij ca. 1 cm tot de rand rondom vrij. Daarna met de plakjes banaan beleggen en 8 - 10 min. verder afbakken.

  4. Stap 4

    Na het bakken met de pinda's bestrooien en bedruipen met ahornsiroop.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.