Flammkuchen chocopasta en pinda's - Tante Fanny verse flammkuchen

Recept: zoete flammkuchen met chocopasta en banaan

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
5 / 5
1 Bewertung

Wat is er lekkerder dan een knapperige flammkuchen met zoete chocopasta en verrukkelijke noten? Met dit eenvoudige recept maak je zelf een heerlijke zoete flammkuchen waarmee je je geliefden kunt verwennen met een smaakvolle traktatie. Wil je geen pinda’s? Vervang ze dan gerust door hazelnoten voor een even heerlijk resultaat!

 

 • ca. 10 min
 • 220° C
 • 200° C
 • 15 - 18 min.

Ingrediënten voor 1 zoete flammkuchen

Bereidingswijze

 1. Stap 1

  Verwarm de oven voor op 220°C boven-/onderwarmte en verwerk het flammkuchendeeg direct uit de koelkast voor de meest lekkere zoete flammkuchen.

 2. Stap 2

  Rol het Flammkuchendeeg met het meegerolde bakpapier direct uit op de bakplaat en bak het ca. 8 minuten voor in de onderste helft van de oven.

 3. Stap 3

  Bestrijk de voorverbakken Flammkuchen royaal met chocopasta, waarbij je ongeveer 1 cm van de rand vrijhoudt. Beleg het met de plakjes banaan en bak het geheel nog 8-10 minuten verder af.

 4. Stap 4

  Strooi na het bakken de geroosterde pinda's over de zoete flammkuchen en druppel er rijkelijk ahornsiroop overheen.

 5. Stap 5

  Geniet van jouw zelfgemaakte zoete flammkuchen, een verleidelijke traktatie voor elke gelegenheid. De combinatie van chocolade, banaan, en noten zal zeker in de smaak vallen bij vrienden en familie. Probeer dit heerlijke recept nu uit en ontdek zelf hoe verrukkelijk een zoete flammkuchen kan zijn!

 6. Stap 6

  Let op: Zorg ervoor dat je het flammkuchendeeg direct uit de koelkast verwerkt om een perfect knapperig resultaat te krijgen. Wat is er lekkerder dan een knapperige flammkuchen met pasta en noten? Heel gemakkelijk maak jij ook deze zoete flammkuchen en verras je je geliefden met deze heerlijke traktatie. Liever geen pinda’s? Vervang ze door bijvoorbeeld hazelnoten, net zo lekker!

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.