
Recept: zoete flammkuchen met chocopasta en banaan
1 Bewertung
Wat is er lekkerder dan een knapperige flammkuchen met pasta en noten? Heel gemakkelijk maak jij ook deze zoete flammkuchen en verras je je geliefden met deze heerlijke traktatie. Liever geen pinda’s? Vervang ze door bijvoorbeeld hazelnoten, net zo lekker!
- ca. 10 min
- 220° C
- 200° C
- 15 - 18 min.
Ingrediënten Ingrediënten voor 1 flammkuchen
- 1 rol rol Tante Fanny vers Flammkuchendeeg 260 g
- 150 g chocopasta
- 2 bananen, in plakjes gesneden
- 50 g geroosterde pinda's (naar eigen smaak gezouten of ongezouten)
- 1 -2 el Ahornsiroop
Gemaakt met

Bereidingswijze
-
Stap 1
Oven op 220 ° C boven/-onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.
-
Stap 2
Flammkuchendeeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen en onderin de oven ca. 8 min. voorbakken.
-
Stap 3
Flammkuchen met chocopasta bestrijken. Houd daarbij ca. 1 cm tot de rand rondom vrij. Daarna met de plakjes banaan beleggen en 8 - 10 min. verder afbakken.
-
Stap 4
Na het bakken met de pinda's bestrooien en bedruipen met ahornsiroop.