Snelle appeltaart

Krijg je visite maar heb je niet zoveel tijd om iets lekkers voor ze klaar te maken? Bekijk dan ons recept voor een snelle appeltaart. Zo zet je in een mum van tijd toch iets lekkers op tafel. Met ons verse taartdeeg, dat je ook voor overheerlijke quiches kunt gebruiken, wordt het nog makkelijker om een snelle appeltaart op tafel te zetten. Dit deeg is al kant-en-klaar en je kunt het gemakkelijk uitrollen doordat het al op bakpapier wordt aangeleverd. Hierdoor plakt het niet aan elkaar én hoef je niet te stoeien met bakpapier.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Welke snelle appeltaart ga jij maken?

Wanneer je een snelle appeltaart wilt maken, heb je ook nog eens de keuze uit diverse varianten. Want in onze receptenboekjes vind je eenvoudige, verrassende recepten voor een appeltaart. Ook vind je lekkere appeltaartrecepten op onze Facebook- en Instagrampagina. Zo maak je precies de appeltaart die jij en je gasten het allerlekkerst vinden.

Gratis receptenboekjes

Pizza chicken bbq

BBQ

Tips nodig? Neem contact met ons op!

Heb je tips nodig voor het maken van je snelle appeltaart of heb je vragen over onze verschillende verse deegsoorten? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij staan graag voor je klaar, zodat je snel aan de slag kunt!

Andere bezoekers bekeken

stokbrood bbq | taart maken | taart pasen