Stokbrood BBQ

Een lekker warm stokbrood, net uit de oven, hoort voor veel mensen bij een BBQ. Het vormt namelijk de basis van een lekkere maaltijd. Beleg het stokbrood met de lekkerste salades of natuurlijk kruidenboter en je hebt het perfecte bijgerecht voor bij de BBQ. Maar heb je ook wel eens nagedacht over andere bijgerechten voor bij de BBQ, zoals bijvoorbeeld een lekkere verse pizza, belegd met je favoriete ingrediënten? Hiervoor heeft Tante Fanny verschillende soorten pizzadeeg.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Maak uw BBQ helemaal af met een stokbrood, of nog lekkerder: verse pizza

Veel mensen genieten van versgebakken stokbrood bij de BBQ. Maar je wilt misschien ook wel eens wat anders. Dat kan met de verschillende soorten pizzadeeg van Tante Fanny. Wij geven je hierbij eenvoudige instructies, zodat iedereen heerlijke pizzavarianten voor bij de BBQ kan maken. Hiervoor hebben we verschillende degen.

Gratis receptenboekjes

Pizza chicken bbq

BBQ

Ga langs bij een van onze verkooppunten

Wil je ook graag zelf pizza voor bij de BBQ maken, zodat je ook eens iets anders bij de barbecue eet dan stokbrood? Kijk snel waar de producten van Tante Fanny bij jou in de buurt verkocht worden. Ben je benieuwd wat je allemaal met onze producten kunt doen? Bekijk onze video’s en probeer een van onze recepten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Andere bezoekers bekeken

taart maken | taart pasen | taart recept