Typisch Pasen eten

Met de producten van Tante Fanny creëer je eenvoudig een typisch gerecht dat je met jouw vrienden, familie of geliefde tijdens Pasen kunt eten. Wij bieden verschillende degen aan waaronder bladerdeeg, quiche- en taartdeeg, flammkuchendeeg en pizzadeeg. Hierdoor kunnen zowel hartige als zoete gerechten worden gemaakt. Zet een heerlijk paasontbijt of heerlijke paasbrunch of -lunch op tafel en verras al uw gasten.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Creëer met heerlijke gerechten typisch Pasen door het lekkerste eten te serveren

Met een uitgebreid aanbod aan recepten wordt het typisch Pasen met heerlijk eten. De degen van Tante Fanny kunnen gecombineerd worden met de lekkerste verse ingrediënten naar keuze. Gaat jouw voorkeur uit naar hartig? Kies dan voor verschillende groenten, lekkere kazen of verschillende vleessoorten als ham of spekjes. Word jij het liefst ‘s nachts wakker gemaakt voor een heerlijk gebakje? Met de degen van Tante Fanny maak je in een mum van tijd de lekkerste gebakjes. Kies voor room, fruit of marsepein en maak elke zoetekauw gelukkig. Met al deze ingrediënten maak jij het lekkerste eten om een sfeer neer te zetten die als typisch Pasen beschouwd kan worden.

Gratis receptenboekjes

Recept: paashaasjes van bladerdeeg met pasta - Tante Fanny

Paascroissantjes Tante Fanny

Vul een contactformulier in bij vragen en wij staan voor u klaar

Ontvang jij het liefste met regelmaat de leukste recepten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Ook kan je via de website het gratis Tante Fanny receptenboekje bestellen. Zo kan je ook na de paasdagen de leukste gerechten uitproberen. Heb je nog vragen? Vul dan een contactformulier in via de website en wij beantwoorden graag al jouw vragen.

Andere bezoekers bekeken

vega bbq hapjes | vega recepten herfst | vegetarische herfstrecepten