Vegetarische herfstrecepten

Geniet van onze vegetarische herfstrecepten! Met lekkere stevige herfstingrediënten zoals pompoen en paddenstoelen maak je de lekkerste gerechten. Inspiratie voor recepten met ingrediënten van het seizoen doe je op bij Tante Fanny. Ook als je vegetarisch eet heb je namelijk allerlei mogelijkheden. Ga voor een quiche met heerlijke herfstgroenten, of eet een verrassende spinaziestrudel. En als je vegetarisch eet, kun je natuurlijk altijd genieten van allerlei andere hapjes. Bak een hartige taart of verwen jezelf, vrienden en familie met zelfgemaakte kleine bladerdeeghapjes, ideaal voor tijdens de borrel. De mogelijkheden voor vegetarische herfstrecepten zijn eindeloos!

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Vegetarische herfstrecepten voor een compleet diner

Krijg je voor een bijzondere gelegenheid vrienden en familie over de vloer en blijven ze gezellig eten? En zijn er een aantal vegetariërs in het gezelschap? Met Tante Fanny lukt het ook jou om voor iedereen iets lekkers op tafel te zetten. Online vind je allerlei mogelijkheden voor vegetarische voorgerechten, hoofdgerechten en natuurlijk nagerechten. Organiseer je voorafgaand aan het diner ook een borrel? Op onze receptenpagina’s vind je ook veel inspiratie voor lekkere borrelhapjes!

Gratis receptenboekjes

Pizza chicken bbq

BBQ

Download gratis onze receptenboekjes

Alle vegetarische herfstrecepten en nog veel meer inspiratie vind je in onze receptenboekjes, die je gratis kunt downloaden. Ze zijn er in verschillende thema’s, zoals ‘Bladerdeeghapjes’, ‘Plaattaarten hartig en zoet’ en ‘Echt Hollands’. Ook leuk zijn onze seizoenskalenders, met originele recepten met verse seizoensproducten. Meer weten over de verse deegsoorten? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Heb je nog vragen? Vul dan ons contactformulier in.

Andere bezoekers bekeken

vegetarische quiche feta | voorgerecht bbq | appel recepten bladerdeeg