Vegetarische quiche feta

Het ultieme vegetarische gerecht is natuurlijk een heerlijke quiche, die je lekker kunt vullen met bijvoorbeeld feta. Een quiche is ook ideaal om mee te variëren. Je stopt er gewoon in wat jij lekker vindt. Je kunt natuurlijk een lekkere kaas zoals feta gebruiken in je quiche, maar ook bijna alle soorten groente kunnen erin verwerkt worden. Wat dacht je van een herfstige quiche met pompoen? Dat is lekker variëren!

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

De lekkerste recepten voor je vegetarische quiche met feta

Als je een vegetarische quiche met feta wilt maken, kun je dankzij de vele recepten van Tante Fanny blijven variëren. Maak er bijvoorbeeld een met spinazie. Deze heerlijke groente combineert perfect met de sterke smaak van feta, zodat de smaak goed in balans is. Geniet van de lekkerste smaken van de meest verse ingrediënten. Gebruik dan ook het zeer verse deeg van Tante Fanny. Hiermee smaakt je vegetarische quiche het best! Bijna alle deegsoorten, met uitzondering van het flammkuchendeeg, zijn namelijk geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gratis receptenboekjes

Pizza chicken bbq

BBQ

Inspiratie nodig?

Wil je ook graag een perfecte vegetarische quiche met bijvoorbeeld feta maken? In onze gratis receptenboekjes en op onze Facebook, Instagram en Pinterest vind je de lekkerste recepten voor vegetarische quiches en voor vele andere lekkernijen die je met de verse degen van Tante Fanny kunt bakken. Download onze receptenboekjes en ga aan de slag. Heb je eerst nog vragen? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Andere bezoekers bekeken

voorgerecht bbq | appel recepten bladerdeeg | appelbol maken